Wat

Sneller, beter, goedkoper

Wij zijn er van overtuigd dat het kan. Scheiden is een emotionele aangelegenheid. Een proces dat lang en traag kan verlopen. In die emotionele sfeer moet u talloze instanties af. Een advocaat inschakelen, een notaris vinden. Wij nemen u al die zorg uit handen. Uw echtscheiding is vanzelfsprekend een moeilijke periode. Wij loodsen u daar snel en uiterst zorgvuldig doorheen.
Wij hechten groot belang aan een persoonlijke benadering.

Burgerlijke staat

Wij verzorgen de echtscheiding voor gehuwden of geregistreerde partners, alsmede die van samenwoners met of zonder een samenlevingscontract .

U gaat Scheiden

Onze aanpak werkt als volgt.
Na ontvangst van uw contactformulier of telefonische aanmelding nemen wij binnen 48 uur contact met u op. U krijgt een uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze notarissen of kandidaat notarissen. Samen met u stellen wij dan vast hoe uw echtscheiding het best geregeld kan worden. Afgestemd op uw gezamenlijke of uw individuele wensen.

Echtscheidingsprocedure duur

Nee! Wij werken transparant. U krijgt direct na ons vrijblijvende gesprek al inzage in de kosten van uw echtscheiding.

Goedkoop is duurkoop

Op internet vindt u aanbiedingen om uw echtscheiding voor een laag bedrag te regelen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar scheiden veroorzaakt veel onvoorziene kosten. Wij raden u aan daar niet op in te gaan. In uw eigen belang.
Een snelle, maar slechte financiële regeling nu kan u later veel geld kosten, veel meer dan u nu bespaart.

Kinderen

Wij regelen ook alle zaken die betrekking hebben op uw kinderen. In onze mening een belangrijk aspect dat goed geregeld moet worden, vooral zaken zoals een goed doorgesproken ouderschapsplan staan bij ons hoog in het vaandel.

Kwaliteit staat voorop

Wij als kantoor werken uitsluitend met hoog opgeleid personeel, met een brede ervaring op het gebied van huwelijksvermogensrecht, en erfrecht, financiële planning, en belastingrecht.

Kosten

De kosten voor het regelen van uw echtscheiding zijn afhankelijk van uw wensen en de complexheid van de echtscheiding. Voor het regelen van een eenvoudige echtscheiding moet u rekening houden met ongeveer een bedrag van € 2.000,- euro aan kosten (inclusief BTW).

Snelheid

Omdat bij ons uw echtscheiding door specialisten wordt behandeld is uw echtscheiding in gemiddeld 5 tot 7 weken afgewikkeld.
Elders duurt dat al snel 3 tot 5 maanden