Simpel Scheiden

Beiden of één van de partners hakt de knoop door. U gaat echtscheiden. Nog nooit had u zoveel vragen. Aan u zelf, of aan uw partner.  Maar er zijn nog meer vragen waarop u na de breuk antwoorden moet vinden. De zakelijke aspecten samengevat in de centrale vraag: hoe ga ik alles regelen? Alleen als u alles goed regelt via een expert op dit gebied (een jurist dus) kunnen er stappen richting een nieuwe toekomst worden gezet! Ga daarom goed geregeld uit elkaar!

Op internet zijn veel aanbieders actief op het gebied van echtscheiden, tegen zeer lage tarieven. Pas hiervoor op want u moet voor dit lage tarief zelf aan de slag. Bij ons hoeft u niets zelf te doen, maar wordt alles voor u geregeld door experts op het gebied van echtscheiden.

Uw echtscheiding is vanzelfsprekend een moeilijke periode. Wij loodsen u daar snel en uiterst zorgvuldig doorheen.
Wij hechten groot belang aan persoonlijk contact met onze cliënten. Daarom heeft u tijdens en na uw echtscheiding altijd één vast aanspreekpunt bij ons op kantoor. Bij ons op kantoor is het eerste ”intake” gesprek van een half uur altijd gratis. Op internet vindt u aanbiedingen om uw echtscheiding voor een laag bedrag te regelen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar scheiden veroorzaakt veel onvoorziene kosten. Wij raden u aan daar niet op in te gaan. In uw eigen belang.

Ook indien u niet gehuwd of geregistreerd als partner bent geweest en u gaat uit elkaar, is het belangrijk zaken goed met elkaar te regelen. Ook daarin zijn wij gespecialiseerd.

Wij werken uitsluitend samen met specialisten op het gebied van echtscheidingen. Een aantal zeer specifieke onderdelen in een echtscheidings procedure worden verzorgd door
Prins & Koster Advocaten. Voor ondernemers en zelfstandigen die fiscale begeleiding nodig hebben werken wij samen met diverse belasting advies en accountants kantoren.