Contact

SCHAGEN

Loet 45 1741 BN SCHAGEN Nederland

Telefoonnummer

0224 - 296241

Email

notarissen@simpelscheiden.nl

DEN HELDER

Julianaplein 34a 1781 HC DEN HELDER Nederland

Telefoonnummer

0223 - 524090

Email

notarissen@simpelscheiden.nl

Beiden of één van de partners hakt de knoop door. U gaat echtscheiden. Nog nooit had u zoveel vragen. Aan u zelf, of aan uw partner. Maar er zijn nog meer vragen waarop u na de breuk antwoorden moet vinden. De zakelijke aspecten samengevat in de centrale vraag: hoe ga ik alles regelen? Alleen als u alles goed regelt via een expert op dit gebied kunnen er stappen richting een nieuwe toekomst worden gezet! Ga daarom goed geregeld uit elkaar!

Uw echtscheiding is vanzelfsprekend een moeilijke periode. Wij loodsen u daar snel en uiterst zorgvuldig doorheen.
Wij hechten groot belang aan persoonlijk contact met onze cliënten. Daarom heeft u tijdens en na uw echtscheiding altijd één vast aanspreekpunt bij ons op kantoor.

Ook indien u niet gehuwd of geregistreerd als partner bent geweest en u gaat uit elkaar, is het belangrijk zaken goed met elkaar te regelen. Ook daarin zijn wij gespecialiseerd.

Wij werken uitsluitend samen met specialisten op het gebied van echtscheidingen. Een aantal zeer specifieke onderdelen in een echtscheidings procedure worden verzorgd door Prins & Koster Advocaten te Den Helder en Schagen. De financiële zaken worden uitsluitend verzorgd door onafhankelijke financiële adviseurs